Home&Design

Felejtsd el a parkettát és a csempét: ezek a járólapok hódítanak 2023-ban

Szeretnéd felfrissíteni a lakást egyedi, tartós és stílusos járólapokkal? Az új trendek extra modern külsőt kölcsönöznek bármely helyiségnek.

Továbbra is hódít a kő, a fa és a márvány

Természetes megjelenésű deszkák, merész, modern minták és egyedi alakzatok - így lehetne jellemezni az idei járólap trendeket, amelyek főként a nappaliban és a fürdőszobában mutatnak jól, de akár a kertben is bevethetjük őket. Továbbra is tarol a márvány, a kőhatás és a marokkói stílus, színek tekintetében a neutrális árnyalatoké lesz a főszerep (fekete, fehér, szürke, világoskék, bézs), míg a formák esetében a hatalmas geometriai alakzatok lesznek porondon. Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Mutatjuk a galériában! Kattints!

A kő hatású megoldás nem csupán a konyhában, de akár a kertben is remekül mutathat.
Kattints a további képekért!

Ezeket mindenképp érdemes elkerülni, ha vendégeket hívunk magunkhoz.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...
Sztárok
Zelda Williamst mélységesen felháborította, hogy édesapja hangját is újraalkotta a mesterséges intelligencia.