Hirdetés

Bohém, kaliforniai stílusú otthont szeretnél? Erre a 6 dologra figyelj

Egy igazi kaliforniai otthon napos, természetes és van benne valami ellenállhatatlan lazaság, amit távolról is irigylünk. Most adunk néhány tippet, hogyan lehet a te otthonod is ilyen.

„Egyszerű” textilek

És az egyszerűség alatt most arra gondolunk, hogy a lakástextilek legyenek világosak és légiesek. A fehér, a bézs és a pasztellszínek kombinálásával és rétegezésével is létrehozhatunk egy izgalmas teret, anélkül, hogy elveszítenénk annak világosságát és nyitottságát. Anyagok terén szintén a könnyedebb textilek jöhetnek szóba, mint a pamut vagy vászon.

Az árnyék a barátod

Fontos, hogy olyan árnyékoló anyagokat válassz, amik játékos módon engedik át a fényt. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy megváltoztasd a szoba hangulatát. Valamennyire legyen mindig fényáteresztő az anyag, ha kell, vigyél magaddal zseblámpát az üzletbe és kísérletezz!

Kézműves lakás

Nem kell falumúzeummá alakítani az otthonod, de egy-két kézműves dísz csodás hangulatot ad a térnek. Legyen az egy fonott kosár, egy hatalmas kerámia váza vagy egy szőttes a falon, a lényeg, hogy természetes anyagból készüljön.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!