Home&Design

Ennél menőbbet ma nem látsz: Justin Bieber a Vespával közösen dobott piacra egy robogót

Megérkezett 2022 egyik legmegdöbbentőbb kollaborációja! Justin Biebert a legtöbben a zenéje miatt szeretik, így elég nagy meglepetést okozott a rajongóinak, amikor kiderült: Vespát tervez. A végeredmény gyönyörű lett!

A száguldással járó szabadság érzése

Justin Bieberről legtöbbször a zenéje vagy Hailey Baldwinnal kötött házassága miatt hallunk, most viszont egy különleges együttműködés keretében került a címlapokra. Egy hófehér Vespát tervezett, amely többek között azért is különleges, mert ez a sztár első autóipari munkája. A Justin Bieber X Vespa robogó egy Piaggio Sprint alapra épült és három különböző erősségű kivitelben beszerezhető. Ami viszont különlegessé teszi az a nem mindennapi kinézete, ugyanis minden része egy elegáns és letisztult fehér árnyalatot kapott a külső panelektől egészen a felnikig. A karosszérián egy visszafogott lángminta díszeleg, melytől még vadabb lesz az összkép. A minta a csomagba tartozó bukósisakon is visszaköszön, mellette pedig egy kesztyű, valamint egy táska kapható. A műszerfalon található digitális kijelzőt a telefonunkkal is összehangolhatjuk, így könnyedén lehet állítgatni a lámpák erősségét, valamint a zenelejátszás is így válik lehetővé utazás közben.

Justin elmondása alapján valahol Európában, talán Londonban vagy Párizsban ült először Vespán és rögtön magával ragadta a robogó sajátos hangulata. Onnantól szeretett volna egy sajátot, hiszen ismét érezni akarta a szelet a hajában és az azzal járó szabadságot. "Fontos számomra, hogy olyan dolgokat alkossak, amik másokat is inspirálni fognak. Ha tervezek valamit, mindig felteszem magamnak a kérdést: trendteremtő és előremutató? Kedvelem a monokróm elemeket, a lángnyelvekkel pedig egyediséget akartam kölcsönözni a designnak. Izgalmas volt együttműködni a Vespával és létrehozni valami különlegeset."

Március végén lezajlott az idei első Maison&Objet designvásár Párizsban, az eseményen a Magyar Divat & Design Ügynökség egységes Budapest Select ernyőmárkája alatt 5 magyar tervező hívta fel magára a nemzetközi közönség figyelmét.

Leadfotó/Fotók: instagram.com/vespa, Forrás: luxurylaunches.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...