Home&Design

Jim Carrey nemcsak visszavonult, de el is költözött - 30 év után eladó a színész varázslatos brentwoodi menedéke

Egy sztár esetében mindig van feljebb, de most őszintén: ki válna meg egy ilyen otthontól? Pláne 30 év után? Pörgesd végig a fotókat és te is megérted, miről beszélünk!

Eladó Jim Carrey varázslatos menedéke

A színész 2022-ben jelentette be, hogy szünetelteti karrierjét, sőt mi több, a visszavonuláson gondolkodik, most pedig úgy tűnik tényleg az utóbbi mellett döntött, hiszen állandó lakhelyének a Mauin lévő nyaralóját jelölte ki, a brentwoodi birtoka pedig 30 év után eladósorba került.

A jelenleg 26,5 millió dollárért jegyzett - eredetileg 28,9 millióról csökkentett - ranch stílusú kastély hatalmas sövények és vöröstéglás privát kapuk mögött fekszik. A 12 700 négyzetméteres otthonban öt hálószoba, hat teljes fürdőszoba és három fél fürdő található. A stílusos rezidencia ferde magasgerendás mennyezete tonnányi légáramlást biztosít, míg a tetőablakok rengeteg természetes fényt engednek be a ragyogó fehér falakra és Jim kiterjedt művészeti gyűjteményére, beleértve saját lenyűgöző alkotásait is. A nappali, étkező és családi szobák keményfa és csiszolt kőpadlóval, kandallóval és tágas ablakokkal folynak össze, ahonnan kilátás nyílik a buja, parkosított területre. A jól felszerelt séf konyhája beltéri grillezőt kínál. A kör alakú reggelizősarok a virágzó körtefákra néz.

A lenyűgöző képekért kattints a galériára!

Jim fő hálószobás lakosztálya saját terasszal, valamint lenyűgöző faburkolatú fürdőszobával rendelkezik, réztetős kandallóval, ólomüveg ablakokkal és káddal.
Kattints a további képekért!

Hogy hozható ki a maximum egy szobányi méretű lakásból? Elképesztő fotókat mutatunk, amelyek után te is átértékeled az elégséges tér fogalmát!

Leadfotó: Getty Images / Rich Fury, Forrás

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.