Home&Design

Ilyen luxusban él a lopással gyanúsított Lagzi Lajcsi - Pazar fotók hatalmas birtokáról

Kedd este bombaként robbant a hír, hogy őrizetbe vették Lagzi Lajcsit, aki a gyanú szerint feleségével és egy táti férfival legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, vizet és gázt. A mulatós zene királya és két társa ezekben a pillanatokban is a Budai Járásbíróságon várja, hogy 30 napra előzetes letartóztatásba kerülnek-e, vagy sem.

FRISS hír Lagzi Lajcsi ügyében: kattints ide!

Lopás és vesztegetés

A hírek szerint Lagzi Lajcsiék ellen lopás és vesztegetés gyanújával folyik eljárás. A 24.hu azt írja, az egyik gyanúsított olyan illegális bekötéseket építtetett ki két helyszínen is, melyek lehetővé tették azt, hogy társaival éveken keresztül méretlenül fogyasszák az áram-, víz-, és gázszolgáltatást.

A fentebb már említett két helyszín a mocsai birtok és a tatai lakópark; a három gyanúsított a mocsai helyszínen tíz év alatt, a tatai apartmanházban pedig több mint öt év alatt 3,5-30 millió forint kárt okozott az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjakkal. A bűnügy két gyanúsítottja ráadásul 2014 októberében mindkét helyszínen lefizethette a közüzemi szolgáltató ellenőreit, nehogy kiderüljön a csalás.

A luxusotthonról készült még több képért kattints a következő oldalra!

Fotók: supertv2

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.