Így tudod csökkenteni a vasalnivaló ruhák számát!

Kedveled a különleges anyagokat, de a vasalással nehezen boldogulsz? Lenge selyemblúzok és slim férfiingek sorakoznak a gardróbodban? Fordíts figyelmet a megfelelő textilápolásra és viseld ruháidat, akár egy sztár.

Moss, száríts, hajtogass!

Hazánkban még nem elterjedt a szárítógépek használata, pedig ez a háztartási eszköz a tengerentúlon már egy valamire való háziasszony otthonából sem hiányozhat. A teregetés mindig is a leggyűlöltebb házimunkák egyike lesz, hisz a nedves, csöpögő ruhák nem csak nehezek, de a ruhák szárítása rendkívül hely- és időigényes is. A száradó ruhák kicsapodó nedvessége elősegítheti a penészesedést, az anyagok is jobban gyűrődnek, sőt az így száradó textíliák illata sem a legjobb. A szárítógépek nagy előnye, hogy sokkal gyorsabban letudhatjuk az egész folyamatot, sőt még a vasalást is megúszhatjuk. A ruhák puhábbak és jobb illatúak lesznek, sőt ezekkel a gépekkel a tollkabátokat, a függönyöket és még a kötött holmikat is gyorsan megszáríthatjuk, kitisztíthatjuk.

Egy jó választás (x)

Ha te azok közé tartozol, akik kipróbálnák a szárítógépeket, akkor érdemes a Miele energiatakarékos szárítógépeit kipróbálni. A T1-es készüléksorozat textilkímélő dobbal, légpárnákon szárítja a ruhákat a tökéletes végeredményért. A gőzsimítás funkció csökkenti a gyűrődéseket, a bolyhosodást és érezhetően egyszerűbbé teszi a vasalást! A Miele a neves franciaországi MANE parfümgyártóval közösen ráadásul 5 olyan egyedi illatpatront dolgozott ki, melyek kb. 50 szárítási cikluson keresztül illatosítják a ruháidat! A hőszivattyús technológiával működő gépek az A energiaosztálynál 45%-al kevesebb energiát használnak fel, így egy igazán energiatakarékos megoldást nyújtanak.

Felejtsd el a vasalással töltött nehéz perceket, öltözz akár egyenesen a szárítógépből! Bújj hosszan illatozó, gyűrődésmentes ruhákba és vágj neki magabiztosan az előtted álló feladatoknak!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!