Home&Design

Láttál már ennél tökéletesebb őszi teraszt? Így lehet neked is magazinba illő álomkerted

Beköszöntött az ősz? Nos, ha az időjárást nézzük, még nem, de ettől a kültéri dekorációnk még tükrözheti azt!

Őszi dekor kívül-belül

Hiszünk abban, hogy az otthonunk díszítése egy szórakoztató, lelket melengető elfoglaltság, ám ez a filozófia nem korlátozódik a négy falon belülre. Legyen akár óriás- vagy kisebb kertünk, erkélyünk, teraszunk, verandánk - az őszi dekorálás az egyik legjobb módja annak, hogy felfrissítsük otthonunk vonzerejét, miközben minőségi időt töltünk a házon kívül is. Ahogy közelednek az ünnepek, úgy érkezik egyre több vendég a házhoz, de természetesen saját magunknak is dekorálhatunk, hiszen a lényeg, hogy mi élvezzük a szépülő környezetünket. Csupán egy kis kreativitással és erőfeszítéssel az említett kültéri helységeinket barátságos őszi jelenetté alakíthatjuk, akárcsak a kedvenc magazinjainkban és filmjeinkben. Részletek a galériában!

Tény: minden jobban néz ki gyertyafényben. Van valami a lágy, pislákoló lángokban, amelyek romantikus – és kissé hátborzongató – érzést kölcsönöznek az őszi verandának.
Kattints a további képekért!

Bár az időjárás továbbra sem erre utal, mégis itt az ősz, ideje az évszaknak megfelelő dekorációval borítani az otthonunkat. Mutatunk 5 trendet, amik segítenek ebben.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.