Home&Design

A kanapén ülve, virtuálisan is megtekinthető a 360 Design Budapest kiállítása

A Magyar Divat & Design Ügynökség programajánlója.

Hangos siker

A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően meghosszabbodott a kortárs designtárgyakat felvonultató 360 Design Budapest online kiállítás. Az érdeklődők amellett, hogy egy izgalmas design-körtúrára indulhatnak, egy online tárlatvezetésen keresztül nyerhetnek mélyebb betekintést az esemény mögötti elgondolásokba és a formatervezők elképzeléseibe. A formatervezés iránt érdeklődők olyan alkotásokat csodálhatnak meg, melyek tökéletesen visszaadják a magyar bútoripari hagyományokat és művészi kidolgozottságukat tekintve is kimagaslóan egyediek.

Idén októberben először nyitotta meg kapuit a Magyar Divat & Design Ügynökség 360 Design Budapest kiállítása, amely a mindennapjainkat átszövő design utánozhatatlan világát tárta az érdeklődők elé. Olyan különleges bútorok, lámpák, kerámiák, fémszálas pamutok és textil termékek várták a látogatókat, melyek egy részét a fenntarthatóság gondolata inspirálta, de művészi kidolgozottságú, sorozatgyártásban készült darabokból sem volt hiány. A kiállítás helyszínéül szolgáló épület és a falak nyers, indusztriális jellege még inkább kiemelte a tárgyak különlegesség. A terem több különböző térszeletre osztásával az átlagostól eltérő perspektívák és nézőpontok is megfelelően tudtak érvényesülni, valamint külön figyelemben részesülhettek a mindennapjainkat megszépítő designtárgyak, amik szinte képzőművészeti jelleggel rendelkeznek.

Íme a fizikai kiállításról készült összefoglaló videó:

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.