Hét bútor trend, aminek egy életre búcsút intünk idén

A bútorstílusok folyamatosan változnak, és egyes trendek hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint mások - emlékszel, amikor a felfújható székek még a 2000-es évek elején forró topic-ok voltak? Vannak bizonyos darabok, amelyeknek szavatossági ideje eddig tartott, és úgy fest, idén örökre megszabadulunk tőlük.

Múlt századi modern darabok

"Itt az ideje, hogy ez a bútortervezési trend elfoglalja a helyét az archívumokban" - mondta Kelly Walsh New York-i tervező. A felújított retrónak ható, főként fa anyagokat használó irányzat számos híresség otthonának enteriőrjét is ihlette, ám jövőre már nem lesz divatban. Ha maradnál mégis a természetes jellegnél és letisztultabb stílusnál, válaszd a mediterránt vagy a skandinávot helyette.

Fehér kanapé

A fehér kanapék a neutrális fanatikusok kedvencei. De például Lisa Gilmore tervezőnek elegük van ezekből a foltra hajlamos darabokból. "Annak ellenére, hogy vannak olyan szövetek, amelyek tartósabbá tehetik őket, úgy érzem, hogy ez a szín egy szorongási rohamot von maga után" - mondta a floridai tervező. A kisgyerekesek - vagy akik gyakran rendeznek vörösboros koktélpartikat - egészen biztosan átérzik a problémát. Gilmore arra kér mindenkit, hogy merészebben válasszunk árnyalatok közül. "Legyünk bátrabbak, legyen több színünk, több mintázatunk és érezzünk jól magunkat!"

Szögletes bútorok

Az éles, sarkos és szögletes megoldások a bútoroknál már egyre kevésbé játszanak, ami a trendeket illeti. A profi lakberendezők nem kedvelik ezeket a fazonokat, a lekerekített változatok kerülnek előtérbe jövőre.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

  • 1
  • 2