10 tipp, amellyel sikeresen növelheted otthonod rezgésszámát. Így biztosíthatod a szerencsét és a jó egészséget!

Minél magasabb egy személy, hely vagy tárgy „rezgése”, annál jobban érezzük magunkat. Otthonunkban a rezgések emelése egy jobb lakótér kialakításával érhető el. Amikor lakóterünkben magas rezgésszint uralkodik, biztonságos menedékké válik, tökéletes hellyé a szellemünk és a testünk feltöltéséhez. Egy másik következménye az, hogy vonzza a pozitív energiákat, amelyek magukkal hozzák a szerencsét is.

Érdemes odafigyelni az otthonunkban lévő energiákra

Mindannyian energiából állunk és minden körülöttünk lévő tárgy is rendelkezik energiával. Szerencsére képesek vagyunk ezt az energiát átirányítani, hogy minél több béke, boldogság és pozitivitás legyen a mindennapi életünkben.

Tehát, a sajátunk és a környezetünkben lévő tárgyak energiája és azok rezgése lehet magas vagy alacsony. Ha valami alacsonyabb frekvencián rezeg, akkor az visszafog, akadályoz, kellemetlen érzetet kelt vagy akár meg is betegíthet. Az alacsonyabb rezgésű tárgyak vonzzák a szomorúságot, a stresszt, a szerencsétlenséget.

Ezzel ellentétben a magas rezgés biztosítja a jó energia áramlást, a haladást, az erőt. A magasabb rezgésű tárgyak vonzzák a boldogságot, az örömöt és az egészséget.

Tehát, mivel minden hatással lehet rád, érdemes megvizsgálni otthonodat és akár átalakítani annak érdekében, hogy pozitív energiát árasszon magából. Mutatunk ehhez 10 tippet:

Lapozz a cikk folytatásáért!

1. Gyertyák A gyertyák az egyik legelemibb dolog, amit hozzáadhatunk otthonunkhoz. Pozitív energiákat bocsátanak ki, és speciális energiákat vonzanak, különösen a szín alapján. Nemcsak szépek, de praktikusak is, fényt szolgáltatnak anélkül, hogy bármilyen áramot használnának.
Kattints a további képekért!

leadfotó: 123rf.com

Oldalak