Home&Design

Gondoltad volna? Ilyen színű kanapét választanak a legtöbben

Nem a fehér, nem is a barna és még csak nem is valami élénkebb színről van szó. A kedvenc kanapé árnyalatunk elsőre egy meglepően unalmas választásnak tűnhet.

Még mindig ez a legnépszerűbb választás

Ha lakberendezésről van szó, a kanapé színének megválasztása fontos döntés, amely drasztikusan befolyásolhatja a szoba általános esztétikáját és hangulatát. Az elmúlt években a semleges, szürke, bézs és barna árnyalatú kanapék uralták a piacot. A jelenlegi szín- és designtrendek, valamint a dekorpreferenciákat befolyásoló pszichológiai tényezők alapján azonban 2024-ben a kanapé legnépszerűbb színe egy még neutrálisabb árnyalat lesz. A részletekért lapozd fel a galériát!

2024 legnépszerűbb kanapészínének megjóslásához hasznos áttekinteni az elmúlt évtized trendjeit. A 2010-es évek elején és közepén a bézs és barna kanapék voltak elterjedtek, ám az évtized végére azonban a szürke elkezdte megelőzni a bézst, mint népszerűbb semleges opciót.
Kattints a további képekért!

Következzen néhány régi fotó, amely bemutatja, milyen volt egy átlagos magyar lakás 30-40 évvel ezelőtt.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?