Gondold újra a régi biciklikereket! - Kreatív dekorációk

Egy régi bicikli alkatrészeiben is rengeteg lehetőség rejlik, ha elég nyitottan és kreatívan szemléljük a világot, ezért most összegyűjtöttünk pár inspiráló ötletet a kerékpározás szerelmeseinek!

Fő a pontosság

A legegyszerűbben kivitelezhető ötletek egyike a kerékóra, amihez mindössze pár szerszámra és barkács-, illetve hobbiboltokban kapható óraalkatrészre lesz szükségünk. Egy ilyen darab nem csak a gyerekszobában mutathat jól, de a bütykölni szeretők barkácskuckójának éke is lehet.

Lustának

A kevésbé kreatívabbak is újrahasználhatják a régi kereket, ha pár papírból hajtogatott díszt vagy régi emlékeket aggatnak rá. A gyerekek ágya fölött is jól mutathat egy ilyen darab, de szélcsengőként vagy ékszertárolóként is megállja a helyét.

Csillár

Fiatalos és pasis lakásokban remekül mutathat egy régi keréklámpa, ami a sportossága mellett remek átmeneti megoldás lehet a csupasz villanykörte ellen, míg be nem szerzünk egy rendes lámpát. A profibbak akár kész csillárt varázsolhatnak a régi kerék, láncok és festék segítségével.

Egyszerű és nagyszerű

Igazán mutatós megoldás az is, ha a falakat díszítjük pár kacatnak hitt darabbal. Akár a fényképeinket, akár az üzeneteket és teendők listáit csíptetjük egy-egy küllőre, tuti minden látogatónk megcsodálja az ötletes díszt. Az elegánsabb otthonokban is remekül mutathat a falon egy ilyen dekoráció.

Profiknak

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha igazán ügyesek vagyunk, akár izgalmas asztalt vagy zsúrkocsit is eszkábálhatunk a régi lomokból, persze itt már sokkal több alapanyagra, szerszámra, ügyességre és legfőképpen türelemre lesz szükségünk.

Oldalak

  • 1
  • 2