Home&Design

Fillérekből újították fel a teljes konyhát - elképesztő előtte-utána fotók

Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz, imádni fogod az alábbi galériánkat, amiben összeszedtük a leglátványosabb DIY felújításokat, amiket szinte fillérekből hoztak össze a kreatív lakók.

Egy kis festék itt, egy új polc ott

Egy különleges előtte-utána fotó nemcsak a szemünknek okoz szép látványt, de a lelkünknek is jót tesz, hiszen segít áramoltatni a kreatív energiáinkat és emlékeztet bennünket arra, hogy szinte bármi lehetséges. Ha úgy érzed, hiányzik egy kis inspiráció egy hétvégi barkácsolós projekthez, jó helyen jársz. Mutatunk néhány lélegzetelállító "csináld magad" felújítást, amelyek amellett, hogy különösen látványosra sikerültek, még a pénztárcákat is megkímélték.

Ugorj a galériára az előtte-utána fotókért!

Kattints a további képekért!

Íme, a tökéletes példa arra, hogy nem az otthon méretétől függ, mennyire leszünk benne boldogak, ugyanis a legkisebb lakásban is élhetünk számunkra tökéletes életet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.