Felújítást terveztek? A kivitelezők szerint ezt bánják meg a legtöbben a konyha elkészülte után

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált egy bizonyos anyag használata a konyhai felújítások során, mely ipari stílusával és modern megjelenésével sokakat elcsábít. Azonban a szakértők figyelmeztetnek: ez a trend lehet, hogy nem annyira praktikus és tartós, mint amilyennek elsőre tűnik.

Sokan megbánják a választást

A lakásfelújítások során a konyha átalakítása gyakran központi szerepet játszik. Nem csoda, hiszen ez az a helyiség, ahol a család összegyűlik, ahol a nap kezdetét és végét töltjük, és ahol a kulináris kreativitásunkat kifejezhetjük. A konyhapult kiválasztása pedig az egyik legfontosabb döntés, hiszen ez az a felület, amelyet nap mint nap használunk. Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beton konyhapultok, amelyek modern, ipari megjelenésükkel és egyedi stílusukkal sokakat elcsábítanak. A beton konyhapultok kezdetben lenyűgöző választásnak tűnhetnek. Robusztus megjelenésük és időtállóságuk vonzó lehet azok számára, akik egyedi és trendi konyhát szeretnének. Azonban a felszín alatt több probléma is rejlik, amelyeket érdemes figyelembe venni, mielőtt véglegesen döntünk. Bár elsőre talán vonzónak tűnik, a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a beton konyhapultok gyakran okoznak csalódást a felhasználók számára.

Összegyűjtöttük az öt leggyakoribb problémát, amelyek miatt sokan megbánják ezt a választást. Részletek a galériában!

1. Repedések és Karcok A beton, bár kemény anyag, hajlamos a repedésekre és karcolódásra. Az intenzív használat során, különösen egy forgalmas konyhában, ezek a hibák gyorsan jelentkezhetnek. A repedések nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem az élelmiszerek és folyadékok is könnyen bejuthatnak ezekbe a résekbe, ami higiéniai kockázatot jelenthet.
Kattints a további képekért!

Fontos a trendek követése, de jelen esetben nemcsak a divat diktál, ugyanis lelki okokból is érdemes lehet átfestened a fürdőszobát. Mutatjuk, milyenre.

Leadfotó: 123RF

Apartment Therapy

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.