Direkt az utca legromosabb házát vették meg - Elképesztő, mit alkottak belőle

Rájöttek, hogy nem köthetnek okos üzletet akkor, ha egy új lakást vesznek méregdrágán. Inkább ők fektettek bele, így lett kis túlzással fillérekért övék az álomotthon.

A gyerekek miatt kellett

Jen and Miles Rothbury gyermekei abba a korba léptek, amikor már csak egy karnyújtás választja el őket az iskolától. A gondoskodó szülőknek nem mindegy, melyik intézménybe iratják majd be csemetéiket, éppen ezért, fontos döntést hoztak. Ahhoz, hogy a megfelelő oktatást kaphassák, költözniük kellett. Ki is néztek egy szuper környéket, ahol a város legjobb iskolája található, ám az ott kapható házak ára igen borsos. Éppen ezért hihetetlen tervet eszeltek ki, megvették az impozáns környék leglepukkantabb házát, hogy aztán kihozzák belőle a maximumot. A mesés átalakításnak ma már világszerte csodájára járnak, az előtte-utána fotók ellepték az internetet. Okos döntést hoztak, hiszen így rengeteget spóroltak az anyagilag igen megterhelő beruházáson, és a gyerekek is megkaphatták azt a színvonalú oktatást, amely után vágyódtak.

Íme fotókon a mesés átalakulás:

A pár egy igen előkelő és drága utcába szeretett volna költözni, ám csavartak egyet a helyzeten, és nem egy felújított, jó állapotban lévő házat vettek, hanem a leglepukkantabbat az utcában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak