Home&Design

Ettől a 4 színtől bármely helyiség nagyobbnak tűnik

Szűknek érzed otthonod tereit, de nincs kereted nagyobb volumenű felújításra? Elegendő, ha festéket és ecsetet ragadsz, hiszen ennek a négy falszínnek a használatával rögtön tágasabbnak fogod érzékelni a helyiségeket.

Trükkös árnyalatok

Ahogy belépsz az otthonodba, az az érzés fog el téged, mintha egy kicsit szűk lenne a tér? Ne ess kétségbe! A jó hír az, hogy néhány apró trükkel és a megfelelő színek használatával könnyedén optikailag tágasabbá varázsolhatjuk lakásunkat. Ha szeretnéd, hogy az otthonod légies és tágas hatást keltsen, akkor itt az idő elgondolkodni egy kis falfestésen. Az alábbiakban négy színt mutatunk, amelyek használatával te is megváltoztathatod otthonod atmoszféráját és átélheted a tágas terek varázsát. Pörgesd végig a galériát!

A fekete-fehér kombináció bármely stílusú otthonban gondoskodik az eleganciáról. Ha jól variálod őket, szépen kinyitják a teret.
Kattints a további képekért!

Nem kell feltétlenül szakembert hívnunk, ha az otthonunk berendezésénél a tökéletes összhang és harmónia elérése a cél. Egy megfelelő fókuszpont elhelyezése ugyanis önmagában óriási változást hozhat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.