Home&Design

Neutrális színek, egyszerű stílusok - a legszebb étkezőasztal trendek

Az otthon designon belül az étkezőasztaloknál a neutrális színek uralkodnak, és a minimalista stílus keveredése az extra részletekkel jellemző a bútor trendeknél. Mutatjuk a legszebb darabokat.

Étkezőasztal trendek

2021 nagyon hirdeti a természetességet, nemcsak divatban és szépségben, hanem lakberendezésben és úgy összességében az esztétikumban is. Az otthon designban uralkodnak még mindig a skandináv és minimalista vonalak, a letisztult, extra részletekkel kevert stílus pedig az étkezőasztaloknál is megjelenik. Jelenleg tarolnak a neutrális színek, a barna, bézs, fehér és fekete, valamint a fa, a márvány és az üveg anyagból készült darabok.

Formát tekintve mind a szögletes, mind a kerekített alak szóba jöhet, de ebből a szempontból a mostani trendek előnyben részesítik utóbbiakat, így ha igazán követni akarod a divatot, oválisat vagy kerek darabot választasz.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de számunkra az étkező fontos eleme a lakásnak, nincs annál klasszabb, mint amikor a baráti társasággal együtt mind leültök a nagy asztalhoz egy hétvégi brunch-ra vagy vacsorára. Épp ezért gondosan érdemes kiválasztani a tökéletes változatot. A helytől függően hoztunk különböző verziókat - egészen 10 főig -, hogy egyszerűbb legyen a keresés.

Ha nem csak az esztétikumra törekszel, hanem helyet is spórolnál és a praktikum is fontos a funkcionalitás mellett, akkor kihúzható, alakítható asztalok is szóba jöhetnek. Ma már számos olyan verzió van a piacon, amelyet össze lehet csukni, és ha több embert kell leültetni, csak szétnyitod. Természetesen egy-egy darabhoz olyan székeket választasz, amilyeneket szeretnél, de sokszor érdemesebb szettben gondolkozni, hogy a legharmonikusabb legyen a design.

Fotók, leadfotó: IKEA, JYSK, Beliani, Bonami

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy a tésztafőzés folyamatát simán felgyorsíthatod, és ehhez csupán egy apróságon kell változtatnod a bevett rutinodban? Nos, cikkünkben most elárulhatod, mi a szupergyors...
Fashion&Beauty
Lara Flynn Boyle fontos szerepet játszott a nyolcvanas évek kultsorozatában, a legendás Twin Peaksben, és a Men in Blackben is feltűnt, később azonban már inkább hátborzongató fizikai átalakulása, és...
Utazás
A korábban Amazon néven ismert hajó már első útján balszerencsésnek bizonyult, hiszen életét vesztette a kapitány. 1867-ben zátonyra futott, de új tulajdonosai megjavíttatták, és Mary Celeste néven...