Rendezd be a lakást, akár a Buckingham-palotát - zseniális A korona ihlette bútor kollekció

A brit királyi család élete ihlette Netflix-sorozat, A korona (The Crown) nagy népszerűségnek örvend, jelenleg az ötödik évadra várnak a rajongók. A széria a designereket is inspirálta, egy új bútor kollekció például a TV show mintájára készült, és zseniális.

A korona bútor kollekció

Amikor a brit színésznő, Erin Doherty épp nem Anna hercegnőt alakítja a Netflix A korona című sorozatában (The Crown), akkor leggyakrabban kedvenc helyiségében található meg az otthonában: a konyhájában. "Ott van a kaja. És ebben a szobában történik minden tánc is" - mondta Doherty.

Nem véletlen, hogy a színésznő összeállt egy olyan branddel, mint a brit enteriőr design cég, az OKA, amely új kollekciója keretében A korona ihlette Buckingham-palota stílusú bútorokat alkotott. Az elegáns darabjairól ismert márka 1999 óta létezik, népszerűsége pedig töretlen. És kivel mással lehetett volna tökéletesebb ez a kollaboráció, mint Erinnel, aki testközelből tapasztalta meg az inspirációt adó környezetet.

A brand új kollekciója hangsúlyozza, hogy a komfort és a kreativitás megférnek egymás mellett. Doherty kedveli a takaros, ám letisztult darabokat, amelyek a minimalista és időtálló designt tükrözik. Az OKA gyűjtemény is hirdeti az elegáns stílust, emellett pedig a klasszikus minták és dekor elemek tökéletes kombinációja jelenik meg a repertoárban.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: OKA

Oldalak