Home&Design

Létezik! Íme a trükk, amivel minden foltot kiszedhetsz a kajás dobozból

Még a pörköltet és a paradicsomszószt is.

Ebédesek tisztítása

Az ételhordó dobozok gyakorlatilag elengedhetetlenek az életünkben, hiszen mindennap ebben csomagolunk ételt magunknak és a gyerekeinknek is. Aki tett már ilyenbe paradicsomos fogást vagy pörköltet, az pontosan tudja, ezek az ételek milyen könnyen befogják a műanyagokat. Olyannyira, hogy hiába súroljuk mosogatószerrel és áztatjuk forró vízbe, szinte biztos, hogy nem fog belőlük kijönni, és foltosak maradnak. Ám két szuperegyszerű módszerrel könnyedén lemoshatjuk ezeket is. A következő oldalon mutatjuk, hogyan.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Home&Design
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...