Előtte-utána fotók elképesztő fürdőszoba átalakításokról

Kis fürdőszobák mentsváraiként szolgáló, hihetetlen átalakításokat mutatunk be cikkünkben. Miképp spóroljunk helyet praktikus bútorokkal, hogyan alakítsunk ki több, rejtett tárolót és természetesen milyen módon tehetjük dizájnossá a környezetet? A nagy dilemmák, melyekre most eredeti ötletekkel válaszolnak a belsőépítészek - képekben.

Unalmasból elegáns

Az előtte képen egy régies helyiséget látunk, melyet félresikerült mediterrán stílusban alakítottak ki. A kiugró mosdó pedig elfoglalja az amúgy is kis helyiség nagy részét. Az új felállásban a fürdőszoba egységes, wenge színű burkolatot és bútort kapott, a WC-t pedig kompaktabb modellre cserélték.

Konyhai dizájnból japán stílusra váltva

Elnézve a bal oldali, előtte képet, sokunknak egy konyha jutott eszébe a szerkesztőségben. Mintha egy munkalap lenne beépítve a mosdó köré, mely egészen a WC-ig húzódik. Borzalmas. A renoválást követően a helyiség japán köntösbe borult, sötét színű, alacsony bútorokkal látták el és a falat hófehérrel festették le. A növénnyel és a kőpadlóval pedig igazán autentikus jelleget sikerült elérni.

Fotók:hgtv.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!