Home&Design

Elkészült Emílio-ék palotája - Megmutatták belülről!

Szedte a sátorfáját és vidékre költözött Bangó Margit és családja. Emílio-ék otthonát most először mutatta meg a Kossuth-díjas előadóművész, akad látnivaló bőven.

Újra műsoron

Nincs még két hónapja, hogy Emílio és Tina életét ismét a tévéképernyőn követhetjük: a Sláger TV Drága családom, az Emílio Família címmel indított reality-t a főszereplésükkel. Az már korábbi hír volt, hogy Tina népszerű és híres nagymamája eladta a budapesti otthonát, ennek köszönhetően Emílio-éknak is költözniük kellett. Eddig ugyanis a három generáció egy telken, két házban élte boldog mindennapjait. A jövőben lesz ez másképp, csak éppen máshol: Bangó Margit és Emílióék is egy pest-megyei településen vettek két házat, közel egymáshoz.

Van még dolog

Tina korábban többször hangoztatta, szeretne egyszer egy olyan házat, ahol bármikor kiülhet a kertbe, ahol igazán otthon érezheti magát. Úgy tűnik, ez a kívánsága már valóra is vált. Ráadásul most - műsoron kívül - az is kiderült, hogy egy újabb jelentős beruházás ért véget. Elkészült Tináék otthonának előszobája, közlekedője, sőt, kislányuk birodalma is. Ki tudja, miért, a friss képeket Bangó Margit osztotta meg a világgal, és oda is szúrt vejének, a takarítás bizony Emíliora vár majd.

Lapozz a képekért!

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...