Elkészült Emílio-ék palotája - Megmutatták belülről!

Szedte a sátorfáját és vidékre költözött Bangó Margit és családja. Emílio-ék otthonát most először mutatta meg a Kossuth-díjas előadóművész, akad látnivaló bőven.

Újra műsoron

Nincs még két hónapja, hogy Emílio és Tina életét ismét a tévéképernyőn követhetjük: a Sláger TV Drága családom, az Emílio Família címmel indított reality-t a főszereplésükkel. Az már korábbi hír volt, hogy Tina népszerű és híres nagymamája eladta a budapesti otthonát, ennek köszönhetően Emílio-éknak is költözniük kellett. Eddig ugyanis a három generáció egy telken, két házban élte boldog mindennapjait. A jövőben lesz ez másképp, csak éppen máshol: Bangó Margit és Emílióék is egy pest-megyei településen vettek két házat, közel egymáshoz.

Van még dolog

Tina korábban többször hangoztatta, szeretne egyszer egy olyan házat, ahol bármikor kiülhet a kertbe, ahol igazán otthon érezheti magát. Úgy tűnik, ez a kívánsága már valóra is vált. Ráadásul most - műsoron kívül - az is kiderült, hogy egy újabb jelentős beruházás ért véget. Elkészült Tináék otthonának előszobája, közlekedője, sőt, kislányuk birodalma is. Ki tudja, miért, a friss képeket Bangó Margit osztotta meg a világgal, és oda is szúrt vejének, a takarítás bizony Emíliora vár majd.

Lapozz a képekért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!