Hatalmas titkot árult el egy vízszerelő: ezt kell tenned, ha megtörténik a baj

A váratlan események közül a csőtörés az egyik legkellemetlenebb a háztartásokban. Nem csak a családi házakban, hanem a társasházakban is gyakori.

Egy vízvezeték-szerelő elárulta a titkot, mit kell ilyenkor tenni

Csőtörés sajnos bármelyik háztartásban előfordulhat, amikor a vízvezeték megreped, vagy ami a legrosszabb: eltörik. Ez nemcsak kényelmetlenséget okozhat, hanem komoly károkat is eredményezhet az ingatlanban, és jelentős javítási költségeket vonhat maga után.

A szakemberek szerint a csőtörés elkerülésének legjobb módja a rendszeres karbantartás és ellenőrzés. Ez magában foglalja a csövek állapotának vizsgálatát, a korrodálódás, repedések és egyéb potenciális problémák időben történő azonosítását. Fontos a szigetelés is, különösen a fagyveszélyes időszakokban.

Egy vízszerelő azonban elárulta, mit kell tenned, ha megtörténik a baj! A galériánkban mindent megmutatunk!

A csőtörés jelei közé tartozik a falakon, mennyezeten vagy padlón megjelenő nedves foltok, a hirtelen megnövekedett vízszámla, a csökkent víznyomás, vagy a csöpögő csapok. Ha ezeket a jeleket észleljük, azonnal forduljunk szakemberhez, hogy megelőzzük a nagyobb károkat.
Kattints a további képekért!

Álmaik otthonát látták benne, igaz, nyakig állt a szemétben. De a takarítás igencsak megérte.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.