Cristiano Ronaldo lakása giccs a köbön - fotókon az eladó ingatlan

A világklasszis foci sztár, Cristiano Ronaldo közel nyolc millió dollárért árulja a Trump Towerben lévő apartmanját. Ez magyar forintban kb. 2,3 milliárd. Nekünk egy kicsit giccses ennyi pénzért, de kinek a pap, kinek a paplan.

CR lakása eladó

Cristiano Ronaldo a sportnak köszönhetően - és persze a tehetséget sem lehet elvenni a focistától - a világ egyik legnépszerűbb pasija, akinek vagyona a bolygó legtehetősebb üzletembereinek pénzével vetekszik. Nem véletlen, hogy a legenda több ingatlan tulajdonosa is, köztük van (vagyis volt) egy lakása a Trump Towerben is, amelyet nemrég piacra dobott - nem kevesebb, mint nyolc millió dollárért (az magyar forintban több mint két milliárd).

Ha minket kérdeztek, CR stílusos fickó, de ez az apartman enteriőr szempontból nekünk kicsit sok, fogalmazhatnánk úgy is, hogy giccses. Tisztában vagyunk vele, hogy a világklasszis sztárfocista szeret nagyban utazni - csak az autó kollekciójára érdemes ránézni -, de ez a design már túl eklektikus, legalábbis a mi ízlésünknek. Persze azért a pazar panorámát és a felemelő környezetet a minőségi bútorokkal és kiegészítőkkel nem lehet elvenni a kecótól. A lakás egyébként a New York-i Central Parkra néz, három hálószobával és három és fél fürdővel rendelkezik nagyjából 250 négyzetméteren. Ronaldo amúgy 2015-ben vásárolta az ingatlant 18 millió dollárért, szóval több mint 10 millió veszteséggel néz szembe a sportoló - nem mintha megérezné financiálisan. Nézz körül, hoztunk pár képet.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak