Home&Design

Az emberek nagy része rosszul tárolja a burgonyát - te jól csinálod?

Jó, ha mindig van otthon egy pár szem, ám nem mindegy, hogyan.

Imádják a magyarok

Nem csoda, hogy sokan szeretik, hiszen nemcsak az íze kiváló, de ez az egyik legjobban felhasználható zöldség. Ha megfelelően tároljuk, akár hónapokig is friss marad, így akármikor finomat főzhetünk belőle. Sajnos a legtöbb ember helytelenül pakolja el otthon, így a gumók könnyen elszíneződhetnek, kicsírázhatnak vagy megrohadhatnak. Ebben az esetben a folyamat sajnos visszafordíthatatlan, így az egyetlen megoldás, ha kidobjuk őket. Vegyük elejét a problémának és nézzük meg, mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...