Az emberek nagy része rosszul tárolja a burgonyát - te jól csinálod?

Jó, ha mindig van otthon egy pár szem, ám nem mindegy, hogyan.

Imádják a magyarok

Nem csoda, hogy sokan szeretik, hiszen nemcsak az íze kiváló, de ez az egyik legjobban felhasználható zöldség. Ha megfelelően tároljuk, akár hónapokig is friss marad, így akármikor finomat főzhetünk belőle. Sajnos a legtöbb ember helytelenül pakolja el otthon, így a gumók könnyen elszíneződhetnek, kicsírázhatnak vagy megrohadhatnak. Ebben az esetben a folyamat sajnos visszafordíthatatlan, így az egyetlen megoldás, ha kidobjuk őket. Vegyük elejét a problémának és nézzük meg, mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!