Home&Design

Egzotikus sziget feeling 5 lépésben: így csempészd be a bohém életérzést otthonodba

Amikor a bohém stílus adta életérzés uralja otthonunkat, lakásunk egzotikus szigetként tündökölhet. De mi is pontosan a bohém stílus és hogyan csempészhetjük be otthonunkba?

Bohém életérzés otthon

Nyaralás hangulatát megidéző érzés, utánozhatatlan és szemet gyönyörködtető darabokkal, ahol a minimalista dizájn megragadja a modern kor szellemét és találkozik a rattan anyaggal. A nyárias, könnyed dekorációk felébresztik a nyaralás hangulatát, így különleges jelleget kölcsönöznek az egész megjelenésnek. Hogyan tudjuk a legegyszerűbben megvalósítani ezt a trendet a saját otthonunkban? Az ADA most öt egyszerű tippet és inspirációt ad erre! Részletek a galériában!

1. A légies és könnyed bohém megjelenés megértése Milyen érzésekkel párosítjuk a tökéletes nyaralást? Mindenekelőtt valószínűleg a pihenés és a kikapcsolódás jut először mindenkinek eszébe. A nyaralóhelyek berendezése gyakran teljesen másképp néz ki, mint a saját otthonunkban, mely által a messzeség érzését közvetítik. A bohém megjelenés ezt az elemet ragadja meg és hozza be az otthonunkba. Alakítsuk át lakásunkat egy olyan nyaralási paradicsommá, amely minden alkalommal a pihenés egzotikus világába repít el minket. Ennek eredményeként a nyaralás hangulata és a lelassulás érzete elkerülhetetlen. Boldoggá tesz, amikor hazatérünk és elmerülünk a jólét saját oázisában.
Kattints a további képekért!

Amikor az otthoni rendszerezésre, rendrakásra gondolunk, először talán mindannyiunknak a nappali és a konyha jut eszünkbe, pedig a fürdőszobát sem szabad elhanyagolni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.