Home&Design

Erről a luxusotthonról mondott le Ben Affleck, hogy összeköltözhessen Jennifer Lopezzel

Alig néhány héttel a meghirdetése után közel 30 millió dollárért kelt el Ben Affleck hét hálószobás Pacific Palisades-i villája. A hírek szerint a friss házasok Jennifer Lopez Los Angeles-i birtokát jelölték ki otthonuknak, amely a felkapott Bel Air szomszédságban található.

Elkelt az agglegénylak

Alig két hónappal az első meghirdetése óta hivatalosan is eladták Ben Affleck keleti parti hagyományos stílusú Pacific Palisadesbeli villáját. Az LA Times szerint a záróár 28,5 millió dollár volt - azaz közel 12 milliárd forint - ezzel az idei harmadik legmagasabb eladási árat produkálta a tekintélyes Los Angeles-i városnegyedben. A háromszintes, 1200 négyzetméteres alapterületű agglegénylakot Affleck 2018-ban vásárolta, Jannifer Garnerrel való válása után. A színésznek azért esett erre a házra a választása, mert az közel volt egykori felesége és három közös gyerekük otthonához.

A hét hálószobás, kilenc fürdőszobás ház egy fél hektáros kiváló ingatlanon található, szemben a tekintélyes Riviera Country Clubbal. Bár a homlokzatot a hagyományos keleti parti építészet ihlette, az otthon belső tere teljesen modern. A családi szoba üveg tolóajtói egy fedett teraszra nyílnak, amely étkezővel és társalgóval rendelkezik, kandallóval és TV-központú társalgóval felszerelve. A hátsó udvarban gondozott pázsit, medence és medenceház található.A belső térben egy szabályozott hőmérsékletű borozó kifinomultabb lehetőséget biztosít a vendégek szórakoztatására. Az építtető után a színész volt az első tulajdonosa a 2017-ben elkészült otthonnak.

Affleck és Lopez ezen a nyáron házasodtak össze, egy rövid románcot követően, amely majdnem húsz évvel felbomlott eljegyzésük után éledt újra. A TMZ szerint az ifjú házasok állítólag úgy döntöttek, hogy a felújítás befejezése után Lopez Los Angeles Bel-Air negyedében lévő luxusvillájában telepednek le.

Nem mindennapi megoldást talált ki egy anya, aki unta már a bérelt lakásuk konyháját. A főbérlő nem volt hajlandó beszállni a költségekbe, így a nő saját kezébe vette az irányítást.

Leadfotó: Getty Images / Amy Sussman, Forrás: AD.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.