Airbnb Amerika - a legszebb foglalható otthonok luxuskivitelben

Lehet, hogy most még kilátástalannak tűnik az utazás, de mi nagyon reménykedünk abban, hogy hamarosan nyit a világ, és újra átléphetjük az országhatárt - sőt, talán még az óceánt is. A lelkesebbek már biztosan körülnéztek, milyen lehetőségeik lesznek a kikapcsolódásra a járványhelyzet elmúlása után, de mi sem voltunk tétlenek. Amerikát vettük célba, ott is a legszebb Airbnb lakásokat.

Airbnb luxuskivitelben

Luxus weekend házak a síparadicsomokban, mexikói villák privát séffel, lenyűgöző, hollywoodi csillogást idéző ingatlanok Los Angelesben és hasonlók - ilyen otthonokat találhatsz az Airbnb Luxe-on. Ezek a szállások közel sem a hagyományos kiadó Airbnb lakásokhoz hasonlók.

Egyelőre feleslegesnek tűnhet ilyesmit nézegetni, hiszen még korántsem vagyunk túl a Covid okozta nehézségeken, de mi pozitívan állunk a nyitáshoz és reméljük, hamarosan ismét utazhatunk. Amíg erre várunk, addig viszont nem tilos körbenézni a lehetőségek között. Ezúttal Amerikából hoztuk a legszebb luxusotthonokat, amelyek csak a vendégekre várnak. Florida, New York, Los Angeles, Mexikó, Utah - bőven van miből válogatni, de még ha csak csodáljuk ezeket az ingatlanokat, akkor is megéri.

Setai Oceanfront Townhouse, Miami Beach, Florida Néhány amerikai Airbnb luxushotelekben helyezkedik el, mint például a Setai Oceanfront Townhouse is Miamiban. Ez a három hálószobás-fürdős apartman lélegzetelállító kilátást nyújt a South Beach-re és az Atlanti-óceánra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Airbnb; forrás: Travel and Leisure

Oldalak