Home&Design

Ez az 5 biztos jele annak, ha bogarak laknak az ágyadban

Ha tapasztaltál már ilyet, akkor ragadd meg a tisztítószereket és azonnal takaríts!

Bolhák, atkák, poloskák

Nem látjuk őket, észrevétlen, apró betolakodókként költöznek össze velük és sok-sok kellemetlen pillanatot okoznak. Az ágyunkban megbúvó bogarak mindig ott vannak velünk, még ha láthatatlanul is. Százaival hemzseghetnek a matracunkon és az ágynemünkön, de a legtöbbjük teljesen ártalmatlan. Vannak azonban köztük olyanok is, amelyek alaposan megkeseríthetik az életünket. A következőkben megmutatjuk azokat a nyilvánvaló jeleket, amelyek arra utalnak, hogy bogaras az alvóhelyed és tanácsokat is adunk a védekezésre.

Lapozz, mutatjuk, hogyan védekezhetünk ellenük!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.