A legfontosabb kellékek a szilveszteri bulihoz

Elgondolkodtál már azon, hogy hol töltöd a szilvesztert? Felmerült benned, hogy tarts egy fergeteges házibulit, de eddig nem mertél belevágni a szervezésbe? Így varázsolj remek szilveszteri bulit a lakásodba!

Elmaradhatatlan kellékek

A díszítéshez szükséges kellékek beszerzését kezdheted a lampionokkal. Biztos találsz a stílusodnak megfelelőt, hiszen hatalmas a választék színben és formában egyaránt! Hozzájuk illő szerpentint is választhatsz, de használhatsz szerpentin spray-t is, ha az nyeri el inkább a tetszésed. A hangulatvilágítást, a zenét és a hangosítást is egy füst alatt megoldhatod, ha beszerzel egy hangszóróval és beépített mp3 lejátszóval ellátott disco gömböt.

Parókától a kalapig

Legyen a megjelenésed is hangulathoz illő! Ha nem szeretnél beöltözni, akkor is feldobhatod öltözékedet valamilyen vidám kiegészítővel. Választhatsz például egy csúcsos kalapot vagy egy fluoreszkáló parti szemüveget, de ha bevállalós vagy, a legextrémebb parókák egyikét is viselheted.

Pezsgő és konfetti

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Szeretnéd, hogy minden vendég önfeledten szórakozzon, de közben félted a lakást? Nem szeretnéd nagytakarítással kezdeni az Újévet? Nem kell attól tartanod, hogy a buli hevében poharak törnek, vagy sok lesz a mosogatnivaló, ha időben beszerzel néhány eldobható poharat és papírtálcát. Sőt, az éjféli koccintáshoz is vásárolhatsz néhány műanyag pezsgőspoharat! Időben jusson eszedbe a pezsgő behűtése, és hogy az év utolsó perceiben ne az ünnepi ital előkészítésével kelljen bíbelődnöd, helyezd el egy jégvödörben! Éjfélkor néhány konfetti ágyút is kilőhetsz, és ne feledkezz meg a trombitákról sem!

Fotók: bhmpics.com, okwalls.com,discount-london.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!