Home&Design

6 konyhabútor stílus – A te konyhád melyik kategóriába tartozik?

A konyhabútorok típusai. Neked melyik tetszik?

1. Vidéki hangulat

A vidéki konyhabútorokra jellemző az egyszerű formatervezés, a konyha pedig meleg, családias hangulatot közvetít. A bútor ajtófrontja főként fenyőből készül, a színvilág meghatározója a természetesség. Ehhez a stílushoz kovácsoltvas, illetve kerámiafogantyúk illenek. A vidéki hangulatú konyhában általában faasztal van, a falburkolatnak kisméretű díszes csempét választanak vagy téglarakású falrészeket.

Fotó: 123rf.com

2. Modern konyhabútor

A modern konyhabútorra jellemzőek a sima, egyszerű felületek. A legfontosabb szempont a praktikusság, és a zsúfoltság elkerülése. Védjegyei a márvány, nemesacél és akril. A kiegészítő pult-szigetek is jellemzőek. Kevés a nyitott elem, a konyhai gépek pedig beépítettek.

Fotó: 123rf.com

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...