Home&Design

Ezekre érdemes beruházni: 6 hazai kézműves illatgyertya, ami egyből őszi hangulatba repít

Otthonodba csempésznéd az ősz kedvenc illatait és színeit? 6 hazai kézműves gyertyát mutatunk, amik különleges aromájukon túl dekorációnak sem utolsók.

Egyszerűen imádjuk az őszt. A fák sárguló és pirosló színeit, a narancs, a fahéj és a sütőtök finom illatát, amiket legszívesebben egy üveggömbbe zárva őriznénk, hogy mindig velünk legyenek és ha kedvünk úgy kívánja, bármikor megidézhessük az élményt, amit általuk átéltünk. Jó hír, hogy néhány hazai kézműves gyertyával a kedvenc évszakunk finomságait játszi könnyedséggel otthonunkba csempészhetjük. Te is nagy ősz fanatikus vagy? Akkor imádni fogod ezeket a különleges termékeket. Mi már kipróbáltuk őket, így bizton állíthatjuk: minden forintot megérnek.

Kattints a galériára!

Világok Lángja - Pumpkin Spice Latte, Autumn Collection no. 1 - 3.990 Ft Ha ősz, akkor egyértelműen irány a legközelebbi kávézó egy jó forró sütőtökös lattéért, aminél hangulatosabbat el sem tudunk képzelni ebben az évszakban, hiszen annyira jellegzetes itallá vált már ez a kávékülönlegesség idehaza is. Na persze az ősz ízét szerencsére saját magunk is el tudjuk készíteni otthon az alapfűszerek segítségével, de a gond az, hogy az illatát csak addig fogjuk érezni, amíg el nem fogyasztjuk a kávét. Erre a problémára kínál megoldást a Világok Lángja őszi deluxe gyertyája, a Pumpkin Spice Latte. Mi már az első égetésnél tudtuk, hogy megtaláltuk az igazit. A fűszeres, kávés illatot még órákkal a gyertya elfújása után is érezni lehet a lakásban, az pedig, hogy a gyertya kinézete önmagában is beillik őszi dekorációnak már csak egy plusz. Ahogyan az is, hogy egy prémium kategóriás, kézműves magyar termékről beszélünk, amely a világ bármely országában megállná a helyét a saját kategóriájában, hiszen nem mindennap találkozik az ember egy olyan gyertyával, amely nemcsak jó és tartós illatú, de még a külseje is gyönyörű, mindehhez pedig megfizethető áron juthatunk hozzá.
Kattints a további képekért!

Te is alig várod, hogy beköszöntsön az ősz és végre kedvedre bekuckózz otthon? Ideje hát betárazni kedvenc illatgyertyáidból, hogy a hangulat tényleg tökéletes legyen. Kíváncsi vagy a csillagjegyed szerint milyen aroma illik hozzád? Akkor olvass tovább!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.