40 egyszerűen és gyorsan elkészíthető adventi naptár

Vasárnap lesz advent első napja, a legtöbben ilyenkor már régen elkészítették az adventi koszorút és gyerekek kedvenceként is ismert adventi naptárat, ám sokaknak még nem volt ideje a készülődésre. A kevés idővel rendelkezőknek összegyűjtöttünk 40 szuper ötletet!

Minimalistáknak

Szuper megoldás lehet ha egy falapra, bekeretezett szövetlapra vagy egy parafatáblára feltűzünk vagy ragasztunk 24 lapocskát, amit beszámozunk és minden nap egy díszt felrakunk. Örök befektetés a karácsonyi párna, amit egy varrógéppel 30 perc alatt el lehet készíteni, sőt a számozást sem kell túlbonyolítani, hisz egy alkoholosfilc vagy textilfilc is megmenthet minket. Az extralustáknak vagy a munkahelyen is ünneplőknek egy egyperces tipp: az adventi naptáras gyertya. 24 egyforma doboz, pár kinyomtatott matrica is elég lehet egy letisztult naptár elkészítéséhez.

Letisztult

A nagyobb lakberendezési áruházakban már 190 forintért kaphatunk 4 darabos mécsestartókat, amikből egy tucatot beszerezve hangulatos világítást készíthetünk a polcra, a kandalló- vagy az ablakpárkányra. A 100 forintos boltokban kapható, többméretes dobozok is szuper SOS megoldásnak bizonyulhatnak, de a mágneses fűszertartó is a lusták mentsvára lehet. Az apró konyhai tárolók vagy fémvödrök is szuper naptárrá alakíthatóak viszonylag kevés energiabefektetéssel.

Borítékok

Postán, papírboltokban vagy az ékszerésznél is kapható apró papírtasakok is felhasználhatóak a dekorációhoz, amit egy kevés csomagolópapírral vagy apró karácsonyi kacatokkal is színesíthetünk.

Papírzacskó

A nagyobb bevásárlóközpontokban kapható uzsonnazacskó is tökéletes lehet, hisz a számokat ráírhatjuk filccel, rajzolhatunk is rá, de egy kifeszített kötélre fel is csíptethetjük pár facsipesszel, amit kicsit karácsonyosíthatunk.

Fotók: pinterest.com, trendzona.com

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.