Kiköltözünk a szabadba - a 2022-es kert trendek minden képzeletet felülmúlnak

Íme hét friss trend, amelyek biztosan felbukkannak majd azokban a kertekben, amelyek nem csak kikapcsolódásra, hanem vendégvárásra is tökéletesen alkalmasak.

Trendek a kertben

Itt a tavasz, éledezik a természet és sokan várják már, hogy a kertben vagy a teraszon pihenhessék ki egy-egy dolgos hét fáradalmait, kerti munkálatokba kezdjenek, vagy kialakíthassanak otthonukban egy nyugodt oázist. Hogy mik a legújabb trendek? Milyen növényeket, kültéri bútorokat, kiegészítőket érdemes 2022-ben vásárolni ahhoz, hogy nyugodt, inspiráló és stílusos környezetet teremtsünk az otthonunkban?

Kattints a galériára és mutatjuk!

TERMÉSZETES ANYAGOK - Kint és bent is népszerű döntés, ha természetes anyagokkal veszed körül magad, azonban a kertek és teraszok esetében érdemes arra is gondolnod, hogyan tudod megvédeni a bútoraidat és kiegészítőidet az időjárás viszontagságaitól. Kültérre a klasszikus fa mellett a rattan és a különféle növényrostok is remek alapanyagnak bizonyulnak, illetve a kötél, makramé bútorok is divatosak manapság. Ezeket fehér felületekkel kombinálva letisztult, fiatalos hatást érhetsz el, ami a natúr stílus kedvelőinek biztosan elnyeri tetszését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Fotók: GardenExpo2022

Oldalak