Home&Design

2022-es kerttrendek: ezek lesznek a legnépszerűbb irányzatok idén

Ideje elkezdeni a tavaszi-nyári készülődést, hogy amikor az első napsugarak megjelennek, te már a szabadtéri oázisodban pihenhess! Kíváncsi vagy, mik lesznek a trendek 2022-ben? Máris mutatjuk!

A „kint" az új „bent"

Egyre több időt töltünk a szabad levegőn és a terasz vagy a kerti pihenőhelyek lassan a nappali kényelmével kezdenek vetekedni. A Bonami szakértői szerint a kertek és teraszok 2022-ben is ezt a trendet fogják követni. A La Forma márka például olyan kárpitozott kerti bútorokat kínál, amelyeket rendkívül tartós külső anyagokkal ötvöznek. A kényelmes belső tér benyomását a kerti hintaszékkel, függőágyakkal, párnákákkal, kültéri szőnyegekkel és stílusos világítással érheted el.

Használd a kertet egész évben!

A kertet ne csak nyáron használd ki! A megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel kora tavasztól egészen késő őszig használhatod. Szerezz be néhány olyan meleg takarót, plédet és kültéri melegítőt, amelyekkel könnyedén melegen tarthatod a helyiséget a hidegebb napokon is!

Kültéri home-office

A világjárvány kezdete óta a home-office sokunk számára mindennapi valósággá vált. Ha már úgysem az irodában vagyunk, miért ne dolgozhatnánk közvetlenül a friss levegőn?
Kezdetnek bőven elég lesz egy stabil asztal, egy kényelmes szék, egy megfelelő napernyő és egy kellemes hely egy árnyas fa alatt. Látni fogod, hogy a megfelelő környezetben a munka is jobban megy.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...