160.000 forintért Elizabeth Taylornál aludhatunk - Fotók az egykori díva házáról

A mesés szépségű Elizabeth Taylor sokak kedvenc színésznője volt, így nem is meglepő, hogy évről-évre tucatnyi rajongó és turista keresi fel a díva Palm Springsben található otthonát. Nemrég az ingatlan tulajdonosa úgy döntött, akár 1 éjszakára is kivehető lesz a luxusvilla!

Egy éjszaka Taylorral

A régi Hollywood rajongóinak igazi kegyhely lehet a kalifornai otthon, mely 4 hálószobával, illetve 4 és fél fürdőszobával várja a látogatókat. A Las Palmas szomszédságában található luxusingatlannak nem is olyan vészes a bérleti díja, hisz éjszakánként 560 dollár, azaz megközelítőleg 160.000 forint a kifizetendő összeg. Az összegért persze nem csak a hely különlegességét kapjuk, de a fényűzés mellett a modern luxus és a vintage glamour keveréke alkotta berendezési tárgyakat is érdemes szemügyre venni, hisz a dekorációk szoros kapcsolatban állnak Taylorral. A festmények és egyéb műtárgyak többségét a díva vette, de van olyan dekorációs elem is, mely csak a színésznő halála után került az épületbe. Ha ez még mindig nem lenne meggyőző, akkor még nem ejtettünk szót a vendégházról, a hatalmas medencéről, a kinti sütőrészről és a hihetetlen tájról.

A díva nappalija

Régimódi konyha

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.