Laza farmer tavaszra

Az örök farmer az egyik legkényelmesebb viselet az átmeneti évszakban, ráadásul a nadrágok mellett most a laza farmeringek és kabátok is nagyon divatosak.

Farmer és tweed
Egy farmeringet viselhetsz más anyagú, például bőr vagy tweed kabáttal, így egyszerre stílusos és laza leszel. Mivel a farmer egyszerűen mindenhez megy, akár kardigánodhoz is felvehetsz farmeringet. Tavaszi kabátból is jó választás a farmer, most újra trendik a kényelmes dzsekik.

Csinos vagy sportos
A farmeringedben akár csinos és nőies is lehetsz, egy szoknyába tűrve azt. A sportos stílusra voksolók tetőtől talpig farmerbe bújhatnak, farmernadrágjukat deniminggel vagy kabáttal viselve.

Kiegészítők
A tetőtől talpig farmeres szetteket megbolondíthatod kissé, ha egy bőrkabátot veszel rá vagy más, feltűnőbb anyagból készült kiegészítőket választasz – ilyen lehet például egy fényes, lakkozott vagy állatmintás bokacsizma. A csinos stílus kedvelői pedig középen meg is köthetik farmeringüket, ezzel dögösebbé téve a szettet.

Oldalak

Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.