Fashion&Beauty

Weisz Fanni a Sugarbirdnek tervez

Weisz Fanni az ötödik születésnapját ünneplő Sugarbird tiszteletbeli Covergirls tagjaként megtervezte első kollekcióját, melynek darabjait az esélyegyenlőség jegyében álmodta meg.

A feliratos pólók remekül passzolnak Fannihoz és mondanivalójához, hisz az egyszerű szabásvonalú, letisztult színeket alkalmazó felsők üzenete a lényeges. A kollekció többi darabját lágy színek, finom anyagok és némi kislányos báj jellemzi, amit a rafinált szabások, redők, mindenütt felbukkanó masnik és a rétegzett tüll tesz még elragadóbbá.

További képek a születésnapi buliról a galériában!

Fotók: Laurenczy Miklós

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.