Fashion&Beauty

Visszatér a divatba az a kiegészítő, amit a legtöbb férfi gyűlöl

A férfiak egyik legfontosabb divatkiegészítője a nyakkendő, mégis sokan utálják, mert macerás megkötni és meglehetősen kényelmetlen viselni. Emlékszel még a 2000-es évek elejére mikor Avril Lavigne divatba hozta a nőknél a nyakkendő használatát? Nos, akik akkor imádták ezt a trendet, azoknak jó hír, hogy nyakkendők újra visszatértek és az idei szezon divatos kiegészítői lesznek.

Legyen szó akár egy egyszerű hétköznapi vagy stílusos irodai viseletről, esetleg egy hétvégi ünnepi alkalomról, egy trendi nyakkendővel garantáltan feldobhatod a megjelenésedet. Kattints a galériára és mutatjuk, hogy hogyan viseld 2024-ben ezt az elegáns és menő kiegészítőt.

A feminin és maszkulin stílusjegyeket ötvöző öltözék részeként kombináld a nyakkendőt egy fehér inggel, fekete mellénnyel és egy magas derekú nadrággal. Ebben nem csak rendkívül elegáns, hanem baromi stílusos is leszel.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: BOF

Házon kívül minden nő hordjon melltartót? Nos meglepő módon a nők mellett a férfiak véleménye is megoszlik a témában!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...