Viselj fehér inget a hétköznapokon is!

Majdnem mindenki szekrényében lapul egy lenge kis fehér ing, amit az ünnepélyesebb alkalmakra tartogatunk, pedig ez az univerzális ruhadarab a hétköznapokon is megállja a helyét.

Sokan túl ünnepélyesnek vagy hivatalosnak vélik a fehér inget vagy blúzt, hisz gyermekkorunkat és az iskolai rendezvényeket idézi fel bennünk. A tavasz és nyár kedvelt színét, a fehéret azonban bátran alkalmazzuk, ha egyberészesekről vagy nadrágokról van szó, ezért is van itt az ideje, hogy a fehér felsőket is merjük viselni a hétköznapokon is!

Szoknyával

Trendi és modern megoldás lehet, ha egy klasszikus és komolyabb benyomást keltő tulipánszoknyával vagy egy lenge és szellős maxival kombináljuk ezt a semlegesebb darabot. A leopárdminta csábossá varázsolja a megjelenésünket., míg a színes, virágmintás darabok egy kis vidámságot csempészhetnek az olyan szettekbe, amik nemcsak randin, de az irodában is megállják a helyüket. A tavasz és a nyár nagy slágerei a pasztellszínek, amikkel ez esetben sem foghatunk mellé, igazán remek városban futkosós vagy esti bulizós összeállításokat kaphatunk. Arra az egyre ügyeljünk, hogy a hosszabb szoknyák könnyen összenyomhatnak minket optikailag, ezért érdemes ezeket a darabokat egy-egy magassarkú topánnal párosítani.

Nadrággal

Hűvösebb és pörgősebb napokon praktikus megoldás lehet egy hosszú nadrág vagy egy vagány farmer. A lengébb, lazább felsőket érdemes feszülősebb aljakkal kombinálni, míg a kissé gyűrött, oversize darabokat párosítsuk rockos hatású kiegészítőkkel. A bő ingeket amúgy akár boyfriend típusú farmerrel is kombinálhatjuk, a maszkulin megjelenés még mindig trendi.

Mutasd meg a lábaidat!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha beköszönt a kánikula, akkor bátran villanthatunk egy kicsit és felfedhetjük formás lábainkat. A fekete színű, magasított derekú darabok kissé retró hatásúak, tökéletesek lehetnek barátnős programhoz vagy egy randira, de a lazább dress code-dal rendelkező irodákban is megállhatják a helyüket az ilyen összeállítások. A fekete-fehér ünnepélyes kombót is sokkal felnőttesebbé és trendibbé tehetjük pár vagány és színes kiegészítővel. A fehér blúzok farmersorttal és harisnyával párosítva pedig valóban rockos, grunge-ot idéző darabokká válhatnak.

Fotók: pinterest.com, weheartit.com

Oldalak