Fashion&Beauty

Színes marokkói álom és könnyed luxus - ilyen a Viktoriavarga új kollekciója

Színes kelmék, nyárias darabok és változatos sziluettek jellemzik a magyar Viktoriavarga márka új kollekcióját, melyet a marokkói kultúra, valamint az ottani nők eleganciája és az utcák sokszínűsége ihletett. A teljes kollekciót megtekinthetitek a cikk alján lévő képgalériánkban!

Színes elegancia jellemezni a Viktoriavarga új kollekcióját

Varga Viktória divattervező 2018-ban alapította meg márkáját, a Viktoriavarga névre keresztelt magyar divatházat, mely elsősorban a vibráló, kifinomult nők gardróbját kívánja színesíteni. A márka izgalmas szabásvonalakkal, minőségi anyagokkal és sokféle színekkel rendelkező ruhákat kínál, melyek elegánsak és hordhatók, valamint szemet gyönyörködtető sziluettekkel rendelkeznek - erről pedig ti is meggyőződhettek, hiszen a márka legújabb kollekcióját a lenti képgalériánkban részletesen is bemutatjuk!

A Viktoriavarga legújabb 2022-es tavaszi/nyári kollekciója Guemassa címet viseli, ami a marokkói kultúrából merített inspirációt. "A jelenlegi kollekcióm egyfajta nosztalgikus visszatekintés egy korábbi marrákesi utazásomra. Marokkó egy tökéletes inspirációforrás: lenyűgözött a hely és a kultúra gazdagsága, amivel gyorsan tudtam azonosulni. Célom az, hogy a magyar nők ruhatárába színeket és ezzel életet is vigyek, úgy, ahogyan azt Marokkóban láttam" - meséli a divattervező, aki a marokkói színpompát és a tradicionális kultúrát a könnyed luxussal és a modern eleganciával szerette volna új kollekciójában vegyíteni.

A Viktoriavarga márka 2022-es tavaszi/nyári kollekciójának fő színe a marokkói forró napsütésre emlékeztető élénk narancssárga és a Marrákes várost körülvevő fal piros monokróm árnyalatai, valamint Marokkó utcáinak jellegzetes kék falai és annak különböző árnyalatai szerepelnek, melyeket a fehér, a púder és a beige pasztell árnyalatai egészítenek ki. A színpompás kollekció ruhadarabjai változatos sziluettekkel, valamint könnyű és nyárias kelmékkel csábítanak magukhoz - a ruhákat megálmodó divattervezőnek pedig éppoly fontos a sokszínű tapasztalás és élménygyűjtés, mint azt a kollekcióban is láthatjuk. "Fontos számomra az élet iránti szeretet: úgy gondolom, hogy az élmények, az új dolgok és helyek, a különböző kultúrák, valamint maga a felfedés az, ami gazdagítja a látásmódunk. Épp ezért, ha általában megfog egy téma, abban szeretek elmélyedni és körbejárni azt, minden szempontból. Minden egyes kollekció kicsit rólam és valami megismeréséről szól, amit szeretnék átadni a vásárlóimnak is" - mondja Varga Viktória, aki tökéletes marokkói színpompát teremtett számunkra az új kollekciójával!

A Viktoriavarga 2022-es tavaszi/nyári kollekciójának különleges darabjai a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthetők meg!

"A kedvenc darabom a kollekcióból egy trükkös overál, ami elöl-hátul megkötős, nagyon kényelmes és légies öltözet. A helyi kultúrából merített absztrakt mintázat és színek teszik különlegessé. Aki ezt a darabot viseli, garantáltan egyedi megjelenésben részesül" - mondja Varga Viktória, a Viktoriavarga magyar márka divattervezője.
Kattints a további képekért!

Buggyos ujjú ingek, áttört dzsekik és rusztikus stílusú ruhák alkotják a magyar Celeni márka 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyet Kovács Margit kerámiaművész munkássága és gyönyörű szobrai ihlettek. A teljes kollekciót megtekinthetitek a cikk alján lévő képgalériánkban!

Leadfotó: Tóth Kristóf / VIKTORIAVARGA
Fotó: Instagram @vitkoriavargabudapest

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.