Fashion&Beauty

Itt az első fotó: Várkonyi Andrea csodás ruhakölteményben tér vissza a képernyőre

Várkonyi Andrea hosszú idő után tér vissza a TV2 képernyőjére, mint a Neked énekelek című jótékonysági gálaest háziasszonya. Az első fotó is kikerült a műsorvezetőről, amelyen lélegzetelállítóan fest a tévés. Mutatjuk!

Neked énekelek 2021

Ahogy arról a Femcafe is beszámolt, hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a TV2 felkérését, így ő lesz a május 30-án műsorra kerülő jótékonysági gálaest, a Neked énekelek női házigazdája, oldalán műsorvezetőtársaival, Stohl Andrással és Till Attilával.

A nagyszabású zenés műsorban, amit tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt láthattak először a nézők, ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, és a legnagyobb hazai sztárok – többek között Demjén Ferenc, Molnár Ferenc Caramel, Horváth Charlie, Tóth Vera, Gryllus Dorka, Kulka János, Wolf Kati, Király Linda, Tolvai Reni, Majka, Tóth Gabi, Pápai Joci és Radics Gigi – szórakoztatják majd a nézőket.

A koronavírus-járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek veszítette el az egyik vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek. Ezen kívül a Neked énekelek második felvonását is az ő javukra rendezik meg. A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás" vonalán, illetve számlaszámán történik. A műsorban érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek. A felajánlásokat május 25-től várják a 1357-es adományvonalon.

Kiderült, Várkonyi Andrea milyen csodás ruhakölteményben vezeti majd a műsort gyereknapon.

A következő oldalon megmutatjuk – lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.