Fashion&Beauty

A "vaníliás latte" melír az új trend: ez váltja az ombrét idén nyáron

Idén már láthattunk néhány különleges hajszíntrendet, amelyek a korábbi szezonokban domináltak. A TikTok szerint azonban 2023 nyarán egy bizonyos árnyalat fog tarolni: a vaníliás latte.

Nem is érdemes más árnyalatot választani nyárra

A vaníliás latte egy különleges hajszín, amely egyensúlyt teremt a hideg, jeges szőke és a meleg árnyalatok között. Ezek többdimenziós tónusok, amelyek tökéletesek a nyárra és igazából bármikorra. A trend Tiktokon kelt szárnyra, ahol egyre több olyan videó lett, amely ezt a gyönyörű technikát mutatja be. A stílus lényege, hogy sötétebb, diós tónusokkal kezdődik a haj tövénél, és az arany, semleges és jeges árnyalatok összefonódó keverékévé torkollik a haj középhosszában és a hajvégek felé. Hatalmas előnye, hogy nagyon ritkán kell vele fodrászhoz járni, mert alig látszik a legnövés.

Nézd meg galériánkat, mutatjuk, hogy milyen gyönyörű színről van szó:

Az a legjobb ebben a trendben, hogy nagyon természetes hatást kelt. Ez a trend szinte mindenkinek jól áll.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!