Fashion&Beauty

Újra itt a '90-es évek: mindenki így fogja most össze a haját

Visszatér egy régi nagy kedvenc.

Vissza a jövőbe!

Ahogyan lezárultak a legendás kilencvenes évek, és átvették a helyüket a kétezres évek – amelyek szintén megérték a pénzüket – lett egy sor olyan ruhadarab és kiegészítő, ami elkezdett cikinek számítani. Ez persze általános jelenség, ha divatról van szó, az viszont nem annyira általános, hogy egy korszakból szinte minden trend visszatér. Ezúttal egy hajkiegészítőről van szó, amit az utóbbi időben rengeteg híresség elkezdett visszahozni az „életbe". Ez pedig az a bizonyos nagy, anyagból készült hajgumi, amit scrunchie-nak neveznek.

Lapozz, és nézd meg, hogyan viselik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.