Zseniális összeállítások: ezek lesznek a legjobb outfitek az új Szex és New Yorkban

A divatőrült Carrie Bradshaw és utánozhatatlan barátnői hamarosan újból visszatérnek a képernyőre – azt pedig már most látjuk, hogy stílusosabbak lesznek, mint eddig bármikor.

Egyik szebb, mint a másik

Örülhetnek a Szex és New York rajongói, ugyanis hamarosan érkezik az eredeti széria újjáélesztése céljából született És egyszer csak... (And Just Like That...) vadonatúj évada – a forgatás már javában zajlik New York utcáin, amiket most elözönlötték a csodásabbnál csodásabb, a sorozattól jól megszokott, stílusformáló outfitek. Az már most előre borítékolható, hogy a Sarah Jessica Parker által megszemélyesített, divatorientált Carrie Bradshaw – akinek számos emlékezetes, ikonikus és úttörő szettet köszönhetünk – ezúttal is rengeteg izgalmas kreációval, párosítással, valamint kiegészítővel rukkol majd elő, de persze bizonyára a többi karakterben sem fogunk csalódni, legalábbis az eddig nyilvánosságra került fotók alapján bátran ki merjük ezt jelenteni. Galériánkban összegyűjtöttük, milyen elképesztő darabokra számíthatunk a készülő sorozatban!

Ez a lenyűgöző, áttetsző, kissé bohém Simone Rocha ruha pontosan olyan darab, amit egyedül Carrie Bradshaw tud viselni.
Kattints a további képekért!

Te is imádtad a Szex és New York című sorozatot? Újra és újra visszanézted a részeket együtt nevetve, vagy éppen sírva a négy kalandos életű szereplővel? Akkor biztosan neked is megragadta figyelmed a Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker által viselt tütüszoknya a nyitójelenetben.

Leadfotó: James Devaney/GC Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.