Nagyon szexi a szezon merész smink trendje - tombol a trópusi macskaszem

Idén a szépségtrendeknél - így a sminkelés terén is - a természetesség az abszolút nyerő, ám nyáron lehetünk kicsit merészebbek. Írtunk arról, hogy a szezon nagy kedvence lesz a korall pink rúzs, most pedig a trópusi macskaszem stílust mutatjuk be.

Trópusi macskaszem smink a szezon slágere

Ahogy a divatban egy-egy ruhadarabot, úgy a sminktrendeket is útjukra indíthatják influenszerek, nem feltétlenül népszerűsítik ezeket a stílusokat csak designerek vagy hírességek. A szezon egyik sláger szemsminkjét például egy több milliós követőtáborral rendelkező véleményvezér, Desi Perkins robbantotta be a YouTube-csatornáján, amely a "trópusi macskaszem" elnevezésre hallgat. Lényege egy különleges tusvonalban és némi színben rejlik, nagyon mutatós, különleges és szexi - ha bevállalod.

Mellékelünk egy videót, amelyben ha lépésről-lépésre követed Desi intrukcióit, könnyebben elkészítheted magadnak a sminket. Finom mozdulatokkal dolgozz, mert ez a look csak precízen szép.

Érdemes valamilyen nude rúzzsal párosítani a megjelenést, mert annyira hangsúlyos a szemsmink, hogy túl sok lenne erős, élénk ajkakkal kombinálni. Annak ellenére, hogy merész a stílus, még lehetünk természetesek.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: YouTube/Desi Perkins

Oldalak

  • 1
  • 2