Trendi sálak 5000 forint alatt

A hidegben könnyen megfázhatunk, így érdemes mindig egy trendi és meleg sálat kanyarítani a nyakunk köré. Ha nem tudunk kötni, akkor bizony egy butikban kell beszereznünk a nyakmelegítőt, s ilyenkor bizony az ára sem mindegy.

F&F
Az F&F darabjai nemcsak vidámak és divatosak, de az áruk is igen kedvező. Egy egyszínű kabáttal remekül mutathat a csíkos sál, ami igazán bohém darab. A sárga sál leginkább egy fekete vagy szürke kabáttal kombinálva mutatós.

Csíkos sál: F&F 2.090 Ft | Sárga sál: F&F 1.290 Ft

H&M
Az egyszerű színek szerelmeseinek ajánljuk a H&M-ben kapható sálakat, melyek pihepuhák és remekül passzolnak bármilyen színű és típusű kabáthoz. A puhább, apróbb szöveésű daraboktól a nagyobb, durvább megmunkálásúakig mindent megtalálhatunk a bolt kínálatában.

Fehér sál: H&M 2.990 Ft | Szürke sál: H&M 1.990 Ft

Mango
Ha a hűvösebb évszakok megérkeztével sem szeretnél komor és egyhangú színeket viselni, akkor a Mango üzleteiben kapható sálak lesznek számodra az ideálisak vidám színek miatt. Ezt az élénk pink színű sálat például egy kékes vagy zöldes árnyalatú kabáttal is el tudjuk képzelni, de egy szürké kabival is remek lehet.

Pink sál: Mango 3.295 Ft | Padlizsánlila sál: Mango 3.295 Ft

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!