Topmodellként ragyogtak a hétköznapi nők

Öt szerencsés hölgy állhatott kamerák elé világszerte elismert hazai divattervezők egyedi ruháiban. Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és Tóth Bori egy, a nők önbizalmát erősítő kampány részeként szabta és tervezte át szettjeit olyan hétköznapi hősökre, akik a mindennapokban kevéssé merik hangsúlyozni nőiességüket, most azonban egy fotózással egybekötött díjátadón mutatták meg, mi rejlik bennük.

Hétköznapi nők

Az átlagosnál hosszabb lábbal rendelkező fiatal lány, aki nem talál magának nadrágot, pár hónapos csecsemő anyukája, a megszokott konfekciómérettől eltérő adottságokkal rendelkező hölgyek és két kisgyermek után rohangáló édesanya.

Ők a Dove legújabb kampányának nyertesei, akiknek a legnagyobb magyar designerek tervezték és alakították át kreációikat.

Merész megoldások

A tervezési folyamat során a kisorsolt nyertesek és designerek hamar egy hullámhosszra kerültek, s a kialakult kölcsönös bizalomnak köszönhetően a hölgyek bátran igent mondtak a merészebb megoldásokra is.

Így a nyeremény ruhaköltemények között van aszimmetrikus alsó, merészen dekoltált finom esésű ruha, gyönyörű csipkéből varrt szoknya, rafinált szabású felső vagy éppen szokatlan szabásvonalú, vagány kosztüm.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!