Fashion&Beauty

Mindvégig rosszul használtuk a testápolót: így kell valójában

A testápoló használata rendkívül fontos, azonban tudtad, hogy mindvégig rosszul használtuk? Cikkünkben eláruljuk, hogy miért is olyan hasznosak ezek a termékek, és hogyan kell megfelelően felkenni.

A testápoló használata

A hidratálás a bőrápolási rutinunk egyik legfontosabb lépése. Egy egyszerű krém vagy testápoló felvitele – még akkor is, ha nincs tele mindenféle hatóanyagokkal – nagyban hozzájárulhat a bőr egészségének megőrzéséhez. Ha olyan vagy mint mi, akik az arcuknál megállnak, akkor ideje együtt leszámolnunk ezzel a rossz szokással. Ugyanis a bőrünk többi területének hidratálása is épp olyan fontos. A bőrgyógyászok szerint is a mindennapi rutinunk része kell, hogy legyen a testápoló használata.

Eláruljuk, hogy miért, és pontosan hogyan kell használni:

Milyen előnyei vannak a testápolónak? A testápoló fő előnye, hogy hidratálja a bőr felső részét: egy réteget hoz létre, amely megköti a vizet és a tápanyagokat, megakadályozza a kiszáradást és javítja a bőr általános egészségét. Valójában ez a testápoló legegyszerűbb és legalapvetőbb célja, bár manapság rengeteg olyan formula létezik, amelyek túlmutatnak a tervezett kötelességükön. Általánosságban elmondható, hogy a testápolási kategória bővült az innováció és az aktív összetevők használata miatt, amelyek olyan speciális problémákat célozhatnak meg, mint a finom vonalak és ráncok, a test pattanásai, és még olyan állapotok is, mint az ekcéma.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.