Hirdetés

Győzd le a szeles, téli időjárást! - Íme a 6 legjobb testápoló száraz bőrre

Semmi nem készíti ki annyira a bőrünket, mint a hideg, szeles, szmogos illetve a fűtött, száraz levegő folyamatos váltakozása. Kiválogattuk a 6 legjobb testápolót, amivel felvehetjük a harcot az elemekkel.

Eucerin Complete Repair 5 % Urea testápoló

Az Eucerin legújabb testápolóját kifejezetten érdes, feszülő bőrre találták ki. Nagyon könnyű krém, gyorsan beszívódik és mélyen hidratál. A pikkelyes és viszkető bőrt azonnal megnyugtatja. Illatanyagot nem tartalmaz, tehát ne várd tőle, hogy virágillatban pompázz a felkenése után, ellenben gyors megkönnyebbülést jelent a száraz bőrnek.

Avon Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló testápoló balzsam

Az Avon legújabb termékcsaládja, a Planet Spa Treasures of the Desert argánolajat tartalmaz, ezzel biztosítja a regenerálást és az intenzív hidratálást. A cél az, hogy a saját fürdőnkben élhessük át a luxus spa-k által nyújtott élményt. A testápoló balzsam olajgyöngyöket tartalmaz, így sokkal tartósabb hidratálást biztosít.

Nivea Q10 plusz bőrfeszesítő testápoló olaj

A Nivea testápoló olaja Q10 koenzimet és makadámiadió olajat tartalmaz, ezáltal feszesíti és táplálja a bőrt. Mi nagyon szeretjük az illatát, illetve hogy olajhoz képest gyorsan beszívódik. Extra öröm, hogy a terhességi csíkokat is halványítja.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!