Tedd dúsabbá a hajad!

A szép és egészséges tincsek még nem elegendőek a tökéletes frizurához, hisz a haj mennyisége is meghatározó. Próbáld ki az alábbi trükköket és sokkal dúsabbnak fog tűnni a hajad!

Vékony szálú vagy kihullott

Leggyakrabban a vékony szálú hajjal rendelkező szembesülnek a problémával, sőt leginkább a szőke hajú hölgyek érzik kevésnek a hajtömegüket. Persze bizonyos betegségek után előfordulhat, hogy a hirtelen hajhullás miatt érezzük és látjuk kevésnek a szálak mennyiségét, ilyenkor az életmódbeli változtatások mellett érdemes pár apró trükköt bevetnünk.

A megfelelő frizura

Egy jó fodrász tudja a dolgát és pontosan tisztában van azzal, hogy a vékony szálú és kevés hajhoz a rövid frizurák illenek. A legmutatósabb frizurákat ebből a hajtípusból egy bubi vágás esetén tudjuk elkészíteni, hisz a haj súlya miatt nem lapul le és remekül lehet alkalmazni a volumennövelő trükköket is ennél a hosszúságnál.

Hajszárítás

A vékony szálú hajat sose engedjük magától megszáradni, mindig formázzuk, hisz ez sokkal dúsabbnak láttatja a hajat. Ilyenkor érdemes a fejünket előre dönteni és úgy megszárítani a töveket, melyek kevésbé lapulnak le ilyenkor, s az eltartásnak hála dúsabbnak, tömöttebbnek tűnik a frizura.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!